> 1 <
| Avtor | Sporočilo |
Lombi
11 sporočil |
#1 2008-03-10 13:11 GMT |
|
...
|
|
|
How much wood could a woodchuck chuck if he used a really big chainsaw?
|
|
Nina
4 sporočil |
#23 2008-04-04 11:28 GMT |
|
ok.. nekdo mora začeti
bom rekla to: če prineseš domov 2 CDja, od tega je en MUSE "HAARP", drug pa Arcus in daš v player najprej Arcuse, potem pa sploh ne zamenjaš :o hehehe... Like it a lot!!! |
|
Ac0
6 sporočil |
#28 2008-04-08 10:48 GMT |
|
imam vprašanje glede na zadnji post...o tem koliko stane cd itd...koliko pa stane če ga kupim direktno od vas (brez malega piva
|
|
|
Življenje je pogača, samo polnjena je z drekom. :D
|
|
KrisKiki
15 sporočil |
#30 2008-04-09 10:06 GMT |
|
CD je 8€ od ponedeljka 14.4. dalje...Pokliči Žigata.
|
|
|
Navdih je kot prepih, lahko ti veliko da, lahko pa le mimo tebe gre, po nekaj metrih je že brezvetrje;)
|
|
Ac0
6 sporočil |
#32 2008-04-10 13:13 GMT |
|
ok...tnx
|
|
|
Življenje je pogača, samo polnjena je z drekom. :D
|
|
dejandv
2 sporočil |
#39 2008-05-06 06:02 GMT |
|
Hey fantje. Danes sem v bistvu šele izvedel da so komadi, ki jih mam že zelo dolgo v obliki demo posnetkov (mislim da iz vašega starega site-a) dejansko ugledali luč sveta z vašim novim CDjem. Čestitke.
Hkrati pa vseeno malo graje - CDja nisem slišal v celoti ampak samo dele, ki so razpoložljivi na vaši spletni strani. (trenutno niti nimam možnosti pridet do njega) Res da so posnetki sedaj precej boljši glede na demo - kar je razumljivo. Ste me pa morda malo razočarali s produkcijo. Nekateri komadi so precej spremenjeni glede na demo in moram priznati da so mi stari bistveno boljši. Primer - ArcusJaz mi je bil komad tiste sorte, ki ti ostane še cel dan v ušesu. No, to kar je možno slišat na netu je precej borna različica tega. Vseeno, veliko sreče še naprej in čimveč uspešnih koncertov, dobrih plošč in srečnih trenutkov z bendom. |
|
KrisKiki
15 sporočil |
#41 2008-05-06 12:15 GMT |
|
Dejan hvala za kritiko. Všeč nam je da ti je všeč naša glasba. Dejstvo je da so se komadi malce tudi spremenili, vendar pa mislim da je produkcija (ki jo moraš slišati na CDju) glede na razmerje CENA-KVALITETA prinesla soliden rezultat. Ta mali player zelo skisa posnetke.
RES JE! nismo si mogli privoščit svetovne produkcije, ki smo jo tudi mi hoteli, pa tudi plošča je posneta zelo na hitro da bi prišparali na urah v studiu, tudi sami opazimo te pomankljivosti. Ampak tako pač je! Za BMW-ja nismo mel denarja, pa smo si kupil pač ekonomično KIO... in vendar smo se potrudili po naših najboljših močeh in zmožnostih;) Če bi rad imel CD, ti ga lahko pošljemo tudi po pošti in plačaš ob prevzemu...poštnino častimo mi, tako da plačaš samo CD. SE BOMO ŠE NAPREJ TRUDILI PO NAJBOLJŠIH MOČEH... |
|
|
Navdih je kot prepih, lahko ti veliko da, lahko pa le mimo tebe gre, po nekaj metrih je že brezvetrje;)
|
> 1 <
arabique zrcalo koncert novice alamut bil srecna groovy basist voodoo bi explosion number groovie the rain out stran udomaceni arcuzjaz prodaja osvežen nocni popt polnocni all aktualno arcus album jaz magic pop time sveže xplosion sveta poslušajte express plata spletna real polz toast refren 13 jessie frikin svet ples heaven