> 1 <

Avtor Sporočilo

Lombi

Administrators

Online status

11 sporočil
http://www.lombergar.com
Poklic:
Starost: 25

#1   2008-03-10 13:11 GMT      
...
How much wood could a woodchuck chuck if he used a really big chainsaw?

Nina

Arcus Supporters

Online status

4 sporočil

Poklic:
Starost: 32

#23   2008-04-04 11:28 GMT      
ok.. nekdo mora začeti

bom rekla to: če prineseš domov 2 CDja, od tega je en MUSE "HAARP", drug pa Arcus in daš v player najprej Arcuse, potem pa sploh ne zamenjaš :o hehehe...

Like it a lot!!!

Ac0

Arcus Supporters

Online status

6 sporočil
http://arcusband.com
Poklic:
Starost: 16

#28   2008-04-08 10:48 GMT      
imam vprašanje glede na zadnji post...o tem koliko stane cd itd...koliko pa stane če ga kupim direktno od vas (brez malega piva )....mogoče bi kupil dva naslednji teden....dva frenda hočeta met...še bom javil kako pa kaj
Življenje je pogača, samo polnjena je z drekom. :D

KrisKiki

Administrators

Online status

15 sporočil

Poklic:
Starost: 24

#30   2008-04-09 10:06 GMT      
CD je 8€ od ponedeljka 14.4. dalje...Pokliči Žigata.
Navdih je kot prepih, lahko ti veliko da, lahko pa le mimo tebe gre, po nekaj metrih je že brezvetrje;)

Ac0

Arcus Supporters

Online status

6 sporočil
http://arcusband.com
Poklic:
Starost: 16

#32   2008-04-10 13:13 GMT      
ok...tnx
Življenje je pogača, samo polnjena je z drekom. :D

dejandv

Members

Online status

2 sporočil

Poklic:
Starost: 28

#39   2008-05-06 06:02 GMT      
Hey fantje. Danes sem v bistvu šele izvedel da so komadi, ki jih mam že zelo dolgo v obliki demo posnetkov (mislim da iz vašega starega site-a) dejansko ugledali luč sveta z vašim novim CDjem. Čestitke.
Hkrati pa vseeno malo graje - CDja nisem slišal v celoti ampak samo dele, ki so razpoložljivi na vaši spletni strani. (trenutno niti nimam možnosti pridet do njega) Res da so posnetki sedaj precej boljši glede na demo - kar je razumljivo. Ste me pa morda malo razočarali s produkcijo. Nekateri komadi so precej spremenjeni glede na demo in moram priznati da so mi stari bistveno boljši. Primer - ArcusJaz mi je bil komad tiste sorte, ki ti ostane še cel dan v ušesu. No, to kar je možno slišat na netu je precej borna različica tega. Vseeno, veliko sreče še naprej in čimveč uspešnih koncertov, dobrih plošč in srečnih trenutkov z bendom.

KrisKiki

Administrators

Online status

15 sporočil

Poklic:
Starost: 24

#41   2008-05-06 12:15 GMT      
Dejan hvala za kritiko. Všeč nam je da ti je všeč naša glasba. Dejstvo je da so se komadi malce tudi spremenili, vendar pa mislim da je produkcija (ki jo moraš slišati na CDju) glede na razmerje CENA-KVALITETA prinesla soliden rezultat. Ta mali player zelo skisa posnetke.

RES JE! nismo si mogli privoščit svetovne produkcije, ki smo jo tudi mi hoteli, pa tudi plošča je posneta zelo na hitro da bi prišparali na urah v studiu, tudi sami opazimo te pomankljivosti. Ampak tako pač je! Za BMW-ja nismo mel denarja, pa smo si kupil pač
ekonomično KIO... in vendar smo se potrudili po naših najboljših močeh in zmožnostih;)

Če bi rad imel CD, ti ga lahko pošljemo tudi po pošti in plačaš ob prevzemu...poštnino častimo mi, tako da plačaš samo CD.

SE BOMO ŠE NAPREJ TRUDILI PO NAJBOLJŠIH MOČEH...
Navdih je kot prepih, lahko ti veliko da, lahko pa le mimo tebe gre, po nekaj metrih je že brezvetrje;)
> 1 <

Kričač
KrisKiki: kdo je nov basist lahko prebereš v kategoriji BAND...lep pozdrav sale
ursa: aloha! a spet nov basist...hmmm...
kdo pa je? lp sale
Rok: zadeva s filmi je na žalost zamaknjena, (me zaje**** comp) in bom poskušal narediti takoj ko ga zrihtam
en mal bo še za počakat... lahko pa na kikija prtisneš ker ma tud on clipe :P
Ac0: ej rok...kdaj pa bojo filmi?
Rok: zadeva je fantastična... ne vem sicer katera je... ampak je fantastična!
Lombi: opala
KrisKiki: kmalu...z novim in najbolj svežim basistom;)
Ac0: kdaj bo zdaj ta koncertna turneja
KrisKiki: ZA PISANJE V KRIČAČU SE MORATE PRIJAVITI. TA UKREP SMO NAREDILI POTEM KO NAM JE ROBOTEK POVEDAL 92 PREGOVOROV
KrisKiki: srečna 13 se očitno približuje skladbi svet bi bil refren...Glasujte za svojega favorita!
Pokukaj vse krike
Koncerti
Trenutno ni napovedanih koncertov...

Pretekli koncerti
Zadnje V Forumu